Dates
Filters
10/17/2019
10/17/2019
Update
  Close

  Category

  Car
  Small
  Mid-size
  Sedan
  Family
  4x4
  Convertible
  Sport
  Classic
  Luxury
  Van
  Motorhome
  Camper
  Low profile
  Coachbuilt
  A class

  Booking

  Instant booking

  Book instantly without waiting for owner's approval.

  Delivery

  Home

  Airport

  Price/day

  Number of seats

  Show more options

  Daily mileage allowance

  Type of gears

  Manual

  Automatic

  Fuel

  Petrol

  Diesel

  Electric

  Hybrid

  Accessories

  Bike carrier
  Child seat
  Disabled adapted
  Luggage rack
  Ski rack
  Snow chains
  Tow
  Towbar

  Equipment

  Air conditioning
  GPS
  Hands free Bluetooth system
  Stereo with MP3 and USB connectivity

  Brand

  Use conditions

  Pets allowed
  Smoking allowed
  Erase all filters

  Select at least 3 cars for a quick response.

  Hire vehicles in Badalona

  Selection of vehicles with more rents and better reviews in SocialCar. Rent cheap vehicles near you directly to individuals (cars, vans, minivans, trucks, SUVs, luxury cars and motorhomes).

  Socialcar users
  share their amazing experiences

  • Sebastià H.

   Sebastià H.

   Albert es un excelente arrendador, es atento y está dispuestoa a ayudar antes, durante y después del alquiler, siempre amable y respetuoso. La despcripción coincide perfectamente con el estado de la caravana y ha sido una experiencia increíble. Nunca olvidaremos la Ducato. Moltes gràcies Albert!

  • Dario L.

   Dario L.

   Sergi ha sido muy amable y disponible, el coche va muy bien y el gas es una opción muy barata. El parking se encuentra en una zona aislada, quizás sería mejor si la entrega y la devolución fuesen en un lugar cerca de una parada de metro o tren.

  • Joan Francesc M.

   Joan Francesc M.

   Tracte excel·lent per part del propietari. Màximes facilitats en recollida i entrega. Molt bona comunicació per resoldre alguns dubtes de funcionament, i màxima informació i ajuda. L'autocaravana és antiga, però s'ajusta a la descripció i és totalment funcional. La relació qualitat/preu és molt bona. Ens va soprendre gratament el gran nivell d'equipament, té pràcticament de tot (inclosos jocs de taula), amb la qual cosa pràcticament només cal portar roba de llit i menjar. No puntuo el màxim de funcionament i estat per una petita avaria que ens vam trobar en una aixeta, i que ja ha estat comunicada al propietari, que segur que les resoldrà ràpidament.

  • Jose Angel G.

   Jose Angel G.

   Encara no de no poder tornar-la a l'hora que vam acordar, Albert ens va posar totes les facilitats i la veritat és una meravella lloguer a persones com ell. A més, l'auto caravana és perfecta, no ens va donar cap problema i de segur que repetirem amb ella si és possible. Gràcies per tot Albert.

  • David N.

   David N.

   Fantastico trato y entendimiento. 100% recomendable. El vehiculo tiene sus cosillas, de la edad del mismo, pero en terminos generales es el mejor conservado que he tenido oportunidad de alquilar.

  Searching for your ideal vehicle…